SFI & Övriga utbildningar

Välkommen till Skurups folkhögskolas SFI, filial Malmö

Skurups folkhögskolas SFI-undervisning vänder sig till dig som vill fortsätta utvecklas inom svenska språket. Vi har engagerade lärare som kan möte dina behov och vi använder olika digitala hjälpmedel i det kreativa klassrummet.

Våra lokaler på Sofie Park ger möjligheter för individuella lösningar för att du ska utvecklas i din egen takt. Vi har erfaren personal som kan stötta dig, men det är du själv som ansvarar över dina studier. Vi erbjuder studieväg 1 och 2, nivå A-D. Undervisningen sker för- eller eftermiddagar.

I våra lokaler har vi också Allmän kurs på grundnivå samt Etableringskurs.

Anmälan till vår SFI sker på Vägledningscentrum. Du är alltid välkommen att kontakta oss om du har några frågor.

Kontakt:
expedition@skurupsfolkhogskola.se

Adress:
Ystadsgatan 53C

Kurser

Utöver våra ordinarie speciallinjer så hålls ett flertal olika andra utbildningar hos oss. Vilka dessa är varierar över tiden. Nedan finner du länkar till de som för tillfället är aktuella.

Etableringskurs med SFI