Arbeta hos oss

Skurups folkhögskola grundades 1888 och var ursprungligen en bygdens skola. Den ägs och drivs av en folkhögskoleförening och är politiskt och religiöst obunden. Skolans vision är att erbjuda den bästa och modernaste utbildningen i landet för att möta individens behov av inkludering och utveckling. Den pedagogiska idén bygger på Engagemang, Kreativitet och Gemenskap. 

Stommen utgörs av den allmänna linjen som ger gymnasiekompetens. Men det är journalistik, film, musik och skrivande som blivit folkhögskolans profil. Journalistutbildningen har funnits på Skurups folkhögskola i mer än 20 år. Jazz-, rock- och folkmusiklinjerna har gjort sig ett namn internationellt och linjerna rekryterar deltagare från Norden, Baltikum och Polen. Många namnkunniga poeter, författare, informatörer, journalister och TV-personligheter har gått på Skurup. 

 

Följande tjänster är lediga hos oss


 

Vi söker dig som vill jobba med lokalvård och vaktmästeri!

Till vår servicegrupp söker vi dig som ser fördelar med en kombinationstjänst som lokalvårdare och vaktmästare. Du blir en i vårt arbetslag där du både kommer att samarbeta och jobba självständigt. Du kommer att ha kontakt med skolans deltagare, lärare och övriga medarbetare. 

Arbetsuppgifter

Tjänsten innebär bland annat att:

  • Tillsammans med våra två lokalvårdare hålla skolans lokaler rena och fräscha med daglig städning samt storstädning vid behov.
  • Vaktmästarsysslor såsom att iordningställa skolans lokaler för olika ändamål, larm och passersystem, utföra ärenden mm.

Vi söker dig som har/är:

  • Erfarenhet av arbete som lokalvårdare och/eller vaktmästare
  • Praktisk problemlösare
  • Bekväm med teknik och tekniska system
  • Datavana
  • B körkort

Vi söker dig som är noggrann, strukturerad, har hög servicekänsla och en god social kompetens. Arbetsuppgifterna ställer krav på flexibilitet och samarbetsförmåga då du tillsammans med dina medarbetare skall prioritera och planera ditt arbete utifrån verksamhetens behov.

Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper och värderingar.

Tjänstegrad

Tjänsten är 75% - 100% tillsvidareanställning.
(Omfattningen kan diskuteras.)

Tillträde

Tillträde snarast eller enligt överenskommelse.
Rekrytering och urval sker löpande.

Ansökan

Skicka din ansökan till: annsofi.bergstrom@skurupsfolkhogskola.se

För frågor angående tjänsten vänligen kontakta:

Annsofi Bergström, Administrativ chef
annsofi.bergstrom@skurupsfolkhogskola.se
0411-55 89 02

Om oss

Skurups folkhögskola grundades 1888 och var ursprungligen en bygdens skola. Den ägs och drivs av en folkhögskoleförening och är politiskt och religiöst obunden. Skolans vision är att erbjuda den bästa och modernaste utbildningen i landet för att möta individens behov av inkludering och utveckling. Den pedagogiska idén bygger på engagemang, kreativitet och gemenskap.

Stommen utgörs av den allmänna linjen som ger gymnasiekompetens. Men det är journalistik, film, musik och skrivande som blivit folkhögskolans profil. Journalistutbildningen har funnits på Skurups folkhögskola i  mer än 20 år. Jazz-, rock- och folkmusiklinjerna har gjort sig ett namn internationellt och linjerna rekryterar deltagare från Norden, Baltikum och Polen. Många namnkunniga poeter, författare, informatörer, journalister och Tv-personligheter har gått på Skurup.