Arbeta hos oss

Skurups folkhögskola grundades 1888 och var ursprungligen en bygdens skola. Den ägs och drivs av en folkhögskoleförening och är politiskt och religiöst obunden. Skolans vision är att erbjuda den bästa och modernaste utbildningen i landet för att möta individens behov av inkludering och utveckling. Den pedagogiska idén bygger på Engagemang, Kreativitet och Gemenskap. 

Stommen utgörs av den allmänna linjen som ger gymnasiekompetens. Men det är journalistik, film, musik och skrivande som blivit folkhögskolans profil. Journalistutbildningen har funnits på Skurups folkhögskola i mer än 20 år. Jazz-, rock- och folkmusiklinjerna har gjort sig ett namn internationellt och linjerna rekryterar deltagare från Norden, Baltikum och Polen. Många namnkunniga poeter, författare, informatörer, journalister och TV-personligheter har gått på Skurup. 

 

Följande tjänster är lediga hos oss

 


 

Vårdlärare

Vill du få möjlighet att bidra till en av sveriges mest välbehövliga utbildningar? Är du redo för att hjälpa fler människor att ställa om till ett samhällsbärande yrke? Då har vi en spännande och utmanande tjänst att erbjuda som verkligen ligger i tiden – Vårdlärare på Skurups Folkhögskola

Klicka här för att läsa mer och ansöka!

Sista ansökningdag är 2020-06-07


 

Svensklärare 

Är du redo för ett uppdrag som påverkar andra till utveckling och lärande? Vill du skapa möjligheter för människor att blomstra hos en av Sveriges främsta Folkhögskolor? Då har vi ett spännande tjänst att erbjuda som Svensklärare på Skurups Folkhögskola.

Klicka här för att läsa mer och ansöka!

Sista ansökningsdag är 2020-06-07