Ansökan till linjer med Testdag

Att ansöka till de linjer som utöver ansökan håller en testdag, FilmlinjenJournalistlinjen och Musiklinjerna, görs i tre steg - Ansökan, Betalning av testdagskostnaden och Kallelsen. Du finner beskrivningar för de bägge stegen nedan.

Notera att du måste fullfölja Steg 2 - betalning av testdagkostnaden - för att din ansökan skall vara komplett och behandlas av oss.

 


 

Åldersgränser!

För att kunna bli antagen till Skurups folkhögskola så måste du fylla 18 år senast 2020-12-31.

För att ha möjlighet att kunna få rum på Skurups folkhögskolas internat måste du ha fyllt 18 år senast på inflyttningsdagen.

 


 

Ansökan

Steg 1 - Ansökning

Följ länken nedan för den utbildning du avser att söka (öppnas i ett nytt fönster), logga in med ditt SchoolSoft-konto och fyll därefter i anmälningsformuläret samt bifoga de dokument som efterfrågas.
Om du inte har ett SchoolSoft-konto sedan tidigare så kan du skapa ett i samband med inloggning.

 

 

Steg 2 - Betalning av testdagskostnad

För att din ansökan skall vara komplett och behandlas av oss måste du nu betala testdagskostnaden som är på 300kr. Testdagskostnaden täcker bl.a. kostnader för material, kost och logi i samband med testdagen. Din ansökan kommer inte att behandlas om testdagskostnaden inte är betald.

Du betalar testdagskostnaden genom att klicka på knappen nedan och göra en betalning med kontokort på sidan du kommer till.
Var noggran när du där fyller i din epostadress och ditt personnummer.

OBS! Fyll inte i någon annans epostadress eller personummer än ditt eget som är sökande när du gör betalningen. Även om du använder någon annans kontokort. 

OBS! / Attention!
Om du inte har ett svenskt personnummer klicka här!
If you don't have a Swedish social security number - "personnummer" - please click here!

 

Steg 3 - Kallelsen

Nu är du klar med din ansökan (om du fullföljt Steg 1 och 2) och kan lugnt invänta att du får en kallelse till din testdag. Kallelsen kommer i god tid inför testdagen. I kallelsen får du mer information om testdagen. 
Datum för testdagarna finner du även under respektive linjers sidor här – Våra utbildningar

Lycka till!